Promocija srpskih brendova na sajmu u Inzbruku

Bez autora
Mar 27 2014

Direktor Kancelarije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Vlade Republike Srbije Slavka Drašković otvoriće sutra Sajam srpske privrede i brendova – SASPO 2014 u Inzbruku, u Austriji.Na 50 štandova i mini kućica biće predstavljeni potencijali za investiranje u Srbiju i Republiku Srpsku kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća, samostalnim preduzetnicima, zanatlijama, udruženjima privrednika i društvenim interesnim institucijama.

Promocija srpskih brendova na sajmu u InzbrukuDirektor Kancelarije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Vlade Republike Srbije Slavka Drašković otvoriće sutra Sajam srpske privrede i brendova – SASPO 2014 u Inzbruku, u Austriji.

Na 50 štandova i mini kućica biće predstavljeni potencijali za investiranje u Srbiju i Republiku Srpsku kroz direktnu komunikaciju sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća, samostalnim preduzetnicima, zanatlijama, udruženjima privrednika i društvenim interesnim institucijama.

U okviru sajma, koji ima privredno-promotivni karakter, biće organizovani ekonomski forumi, tribine i javne prezentacije projekata, kao i prateći kulturno-umetnički program.

Manifestacija se održava uz podršku Kancelarije za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu i Privredne komore pokrajine Tirol.

Sajam, koji će trajati do 30. marta, biće otvoren za posetioce od 10 do 22 časa, u centru Inzbruka.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik